hirdetések


Goldmill banktechnikaBanknote Kft.
Legyen a Cégbank cégkereső a kezdőlapom! Ma 2018. április 19, csütörtök, Emma napja van.
Cégbank cégkereső


Betűrendes cégkereső:  A B C D E F G H I J K L M N O Ö P R S T U Ü V Z


Kulcsszó:   Megye:   
TARNAI Kft.

 

TARNAI Kft.

TARNAI Kft. 7100 Szekszárd, Dr. Tóth Lajos u. 9. 1. em. 1. [Cím megjelenítése térképen]

Elérhetőségek

Telefon: +36 (20) 942-7418

Internetes kapcsolat

email: 

Honlap: http://www.melegburkolas.com

Cégismertető

Cégünk a megalakulástól kezdve folyamatosan fejlődik. A piac mai elvárásainak megfelelően mindig a legújabb, legkorszerűbb anyagokat, gépeket és technológiákat alkalmazzuk munkánk során. Ehhez alapvető követelmény alkalmazottaink folyamatos képzése, amire nagy hangsúlyt fektetünk. A modern munkakörülmény és a szakmai tudás megteremti a minőségi munka feltételeit. Számunkra pedig kizárólag a magas színvonalon végzett munka az elfogadható.

A kifogástalan munkavégzéshez nem elegendő a pontosság. Ma már elvárás és az ügyfelek, a partnerek elégedettségéhez hozzá tartozik, hogy rendet és tisztaságot hagyjunk magunk után. Nemrégiben vásároltunk egy nagyszerű gépet, ami lehetővé teszi a pormentes padlócsiszolást. Jelenleg ez a legkorszerűbb gép, ami egy nagyteljesítményű elszívó berendezés is egyben. Kollégáink egészségvédelme mellett legnagyobb haszna, hogy a csiszolás után ma már nincs szükség az ilyenkor megszokott nagytakarításra. A porfelhő, ami lerakódik a bútorokra, falakra, a csiszolás utáni sok bosszúság és utómunka tehát a múlté.
Kulcsszavak

melegburkolás, faburkolat, padló, parketta burkolatok, parafa burkolatok, szőnyeg padlók, PVC padlók, linóleum padlók, gumi padlók, műgyanta padlók, laminált padlók, sportburkolatok, parafa, parafa burkolat, melegburkolat, burkolás, burkolat, sportburkolat, szőnyegpadló, laminált padló, parkettás, parkettázó, parketta burkolat, padlószigetelés, műgyanta padló, ipari padló, burkoló szekszárd, parketta szekszárd, parkettás szekszárd, parkettázó szekszárd, burkoló tolna, parkettás tolna, parkettázó tolna, parketta tolna, tolna megye, szekszárd, burkoló iparos, parketta árak, burkolóanyag


TOP 25 cég

További ajánlataink

Katalógus ajánlatainkMinden jog fenntartva! CÉGBANK cégkereső ©2005-2015
Hirdetési feltételek |  Jogi nyilatkozat |  Link elhelyezés |  Impresszum
Kártyás fizetés szolgáltatója:Elfogadott kártyák