hirdetések


Goldmill banktechnikaBanknote Kft.
Legyen a Cégbank cégkereső a kezdőlapom! Ma 2018. április 25, szerda, Márk napja van.
Cégbank cégkereső


Betűrendes cégkereső:  A B C D E F G H I J K L M N O Ö P R S T U Ü V Z


Kulcsszó:   Megye:   
Oktogon Kft.

 

Oktogon Kft.

5000 Szolnok, Városmajor út 59/A [Cím megjelenítése térképen]

Elérhetőségek

Telefon: +36 (56) 422-339, +36 (56) 413-257
Mobil: +36 (30) 925-8378
Fax: +36 (56) 525-013

Internetes kapcsolat

e-mail: az e-mail cím nem publikus, de üzenet küldhető itt

Honlap: http://www.oktogonkft.hu

Cégismertető

Az OKTOGON-MOLNÁR KFT története 1991. februárjára nyúlik vissza. Kezdetekben Oktogon KFT-ként kezdte meg kereskedelmi működését Szolnokon, melyet folyamatosan bővített az évek folyamán. Üzletünk a Városmajor út és Dr. Sebestyén krt. saroképületében működik.
Tevékenységünk a különböző termékek, így az INA-FAG csapágyak, NICRO karbantartóanyagok, OPTIBELT hajtástechnikai elemek illetve AGIP kenő és konzerváló anyagok márkaképviselete.
Fő célkitűzésünk, hogy megbízható beszállítói legyünk a régióban üzemelő ipari és mezőgazdasági üzemeknek, illetve multinacionális vállalatoknak.Törekvéseink között szerepel a korrekt, hosszú távú partner kapcsolatok kialakítása.
Munk ánkat a korszerűbb technika - On-line számítógépes kapcsolat és anyaggazdálkodás, modern áttekinthető raktározás segíti, hogy a termékek mindig pontosan érkezzenek partnereinkez.
Vevőkörünk jelentős része a különböző iparágakból és a mezőgazdaságból kerül ki, így termék palettánk is ehhez igazodik. Feladatunknak érezzük partnereink teljes körű kiszolgálását, és szolgáltatásokkal való ellátását. Az értékesítés mellett műszaki szaktanácsadással, termékbemutatókkal, gyárlátogatásokkal, és egyéb információk átadásával segítjük partnereink munkáját. Ezen kívül postai csomagküldést és telephelyre való szállítást is vállalunk a rugalmasabb kiszolgálás érdekében. Számítógépes információs rendszerünk biztosítja, hogy a megrendelések közvetlenül gyártóinktól, szállítópartnereinktől rövid határidőn belül kerüljenek a felhasználókhoz. A 235 m2-es alapterületű üzletünkben a termék csoportjainkból az általános és iparág specifikus termékeit tartjuk raktáron, melyből az általunk ismert promt igényeket tudjuk kielégíteni. Ezen túli megrendeléseket előzetes ajánlatok alapján szerezzük be vevőink számára.

Kulcsszavak

Szerelvények, Szíjak, Tengelykapcsolók, Tömítések, Vízisport, Hajtástechnika, Csapágyak, Ingek, Csővezetékek, csővezetéki szerelvények, ipari szerelvények, nyomásmérők, hőmérők, vízmérők,ragasztók, karbantartó anyagok, tömítők, saválló anyagok, csiszolástechnikai termékek, hajtástechnikai termékek, tömlők, csőszerelvény,


TOP 25 cég

További ajánlataink

Katalógus ajánlatainkMinden jog fenntartva! CÉGBANK cégkereső ©2005-2015
Hirdetési feltételek |  Jogi nyilatkozat |  Link elhelyezés |  Impresszum
Kártyás fizetés szolgáltatója:Elfogadott kártyák